Externalizare IT

Multe companii au facut pe parcursul anilor investitii semnificative in infrastructura IT. Serviciile de audit IT de la 2 Up IT Developers va pot ajuta sa evaluati starea actuala a infrastructurii: ce servere sunt inca potrivite operational pentru volumul actual, ce laptopuri trebuie upgradate sau inlocuite si ce software a fost corect configurat.

Externalizare IT

Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din Bucuresti care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului it si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

Incheind un contract de externalizare it cu noi, beneficiati de reducerea costurilor it si, in acelasi timp, capatati un control total, previzibil si transparent asupra acestora. Veti fi mai mult decat incantati de disponibilitatea mare a serviciului si de suportul angajatilor nostri. Experienta, calificarile si certificarile membrilor echipei noastre, ofera suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un inalt nivel de profesionalism.

Prin Externalizare IT beneficiati de toata gama noastra de servicii it: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site, toate integrate intr-un pachet complet personalizabil si adaptat cerintelor dvs.

Ce este externalizarea it?

Externalizare IT (IT Outsourcing) inseamna colaborarea cu o companie care sa asigure functiile ce in mod normal sunt realizate de un angajat in cazul unei companii mici sau de un department IT propriu, in cazul unei companii mai mari.

Avantajele sistemului nostru de externalizare it

 • Puneti capat tuturor problemelor de natura it, atat hardware cat si software, de la reparatii de echipamente it pana la configurare servere. In plus, beneficiati de consultanta si suport tehnic de specialitate GRATUIT;
 • Apelati la noi doar atunci cand aveti nevoie si intervenim doar cand e necesar;
 • Putem prelua responsabilitatile intregului dvs. departament IT;
 • Beneficiati de experienta si cunostintele unei echipe intregi platind mai putin decat pentru un angajat;
 • Raspundem contractual pentru tot ce facem, oferindu-va dvs. un control mai bun asupra rezultatelor pe care le primiti;
 • Reduceti substantial atat costurile operationale cat si cele de capital, generate atat de angajatii IT prin salarizare, traininguri de specialitate, echipamente acestora s.a. Si evitati problemele legate de rulajul de personal;
 • Beneficiati de oferte de externalizare it personalizate in functie de cerintele reale ale activitatii dvs.;
 • Timp de raspuns si interventie garantat;
 • Consultanta in domeniu si pentru achizitii IT si software;
 • beneficiati de servicii personalizate;
 • Centralizati tot ce inseamna IT in companie;

Externalizare IT vs. departament propriu

Externalizarea IT este o modalitate mai avantajoasa sub aspect calitativ si financiar in raport cu crearea si mentinerea unui departament it propriu.

 • Sub aspectul calitatii.
  Un angajat, indiferent de gradul sau de pregatire sau experienta, nu poate poate cunoaste toate domeniile it. In schimb, o firma specializata are oameni certificati si calificati pentru multe aspecte din acest domeniu. Intotdeauna va fi cineva care sa detina solutia unei probleme si, in consecinta, poate sa raspunda prompt si intr-un mod eficient solicitarii primite.
 • Sub aspectul costurilor
  Un angajat al departamentului it genereaza costuri de aproximativ 2000 RON (salariu mediu plus taxe la stat), la care se adauga asigurarea conditiilor de lucru, teambuilding-uri si alte bonusuri. In cazul in care alegeti serviciile noastre externalizare it veti realiza economii considerabile.
  Spre exemplu, pentru o firma cu 15 calculatoare plus server, periferice si elemente de retelistica ati avea nevoie de un abonament situat undeva in jurul sumei de 600 RON, o suma de aproximativ 3 ori mai mica si integral deductibila TVA. Diferenta de bani o puteti reinvesti in echipamente noi, sau sa va sprijiniti investitiile din alte departamente.