Servicii IT

Consultanta IT

Oferim consultanta pentru analiza situatiei existente si identificarea nevoilor reale si realizeaza proiectarea solutiei tinand cont de cost, de timp si de posibilitatile de integrare cu infrastructura si aplicatiile existente, oferindu-va scenarii alternative si sprijinindu-va in decizia de alegere a variantei optime.

Citește mai departe...

Mentenanta IT

Echipa 2 Up IT Developers intelege cat de importante sunt echipamentele IT pentru afacerea dumneavoastra. De aceea dorim sa va punem la dispozitie toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea asa cum doriti, fara a va mai face probleme pentru infrastructura IT.

Citește mai departe...

Externalizare IT

Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din Bucuresti care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului it si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

Citește mai departe...

Depanare IT

Lasati specialistii sa se ocupe de problemele legate de calculatorul dumneavoastra! Solutiile neprofesioniste (precum cunostinte, vecini, prieteni etc.) va pot cauza mai multe probleme si pot duce la imposibilitatea remedierii defectiunilor.

Citește mai departe...

Achizitionare echipamente IT

Multe companii au facut pe parcursul anilor investitii semnificative in infrastructura IT. Serviciile de audit IT de la 2 Up IT Developers va pot ajuta sa evaluati starea actuala a infrastructurii: ce servere sunt inca potrivite operational pentru volumul actual, ce laptopuri trebuie upgradate sau inlocuite si ce software a fost corect configurat.

Citește mai departe...